Sport

Davis Cup: Željko Krajan objavio sastav za polufinale

Piše: PolitikaPlus/Hina

Izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan objavio je u utorak sastav za predstojeći susret polufinala Svjetske skupine protiv SAD-a, koji će se u Zadru na zemljanoj podlozi održati od 14. do 16. rujna.

Među petoricom nominiranih igrača su Marin Čilić, Borna Ćorić, Franko Škugor, Ivan Dodig i Mate Pavić. Izbornik američkog sastava Jim Courier svoj će sastav objaviti u utorak oko 15,30 sati.

Bit će to peti međusobni okršaj ovih dviju reprezentacija, a Hrvatska trenutno vodi 4-0, nakon pobjeda u Zagrebu, Carsonu, Poreču i Portlandu.

Ukoliko još jednom bude uspješnija od SAD-a, Hrvatska će u finalu igrati u gostima u Francuskoj ili Španjolskoj.

U petak, s početkom u 11,00 sati, na rasporedu su dva pojedinačna meča, u subotu s početkom u 14,00 sati će igrati parovi, a u nedjelju, opet s početkom u 11,00 sati, slijede još dva pojedinačna meča.

U srijedu, 5. rujna, počet će prodaja pojedinačnih ulaznica. Uz komplete za sva tri dana, koji će se i dalje moći kupiti, sada će u prodaji biti karte za petak, subotu ili nedjelju, u uobičajenoj prodajnoj mreži. Odnosno, u internetskoj prodaji na www.ulaznice.hr ili u prodajnoj mreži u sustavu Dekoda.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Davis Cup, tenis, hrvatska teniska reprenzetacija