Scena

POTPISANI ALBUM ZA OBOŽAVATELJE: Massimo - novi album Sada

Piše: PolitikaPlus

Tri godine od posljednjeg studijskog albuma ‘1 dan ljubavi’ Massimo predstavlja novi album ‘Sada’. Za svoje najveće fanove Massimo je pripremio iznenađenje te im omogućio da i prije službenog izlaska novog CD-a mogu naručiti svoj, potpisani primjerak.

Na stranici cedeterija.com do 25. svibnja možete naručiti album, a on će na vašu adresu stići do 30. svibnja, kada je službeni datum izlaska.Pet obožavatelja koji naruče album dobit će i ekskluzivnu pozivnicu za druženje s Massimom na svečanoj promociji albuma 29. svibnja u Zagrebu.Na albumu se nalazi 14 pjesama, od kojih je čak 11 neobjavljeno. Na novom albumu Massimo je ponovno surađivao s nekim od svojih stalnih suradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem. Predrag Martinjak potpisuje četiri pjesme na albumu, a tu su uz njega i još dva već poznata autorska imena s prijašnjeg albuma, Sandro Bastiančić i Amil Lojo, svaki s po dvije pjesme. Za Massimov novi album po jednu pjesmu potpisuju Bruno Kovačić, Nihad Voloder, Sergej Ćetković, Davor Pastuović - Newera i Damir Arslanagić, novi suradnici čije su se pjesme prirodno nadovezale na Massimov umjetnički senzibilitet.


- Bio je užitak i veliko uzbuđenje raditi na novom albumu. Jednako sam uživao u radu s već uigranom ekipom, kao i s novim imenima koja su zasigurno ovom novom albumu dala jedno posebno obilježje – rekao je Massimo kojeg nakon promocije albuma Sada, čeka uzbudljiva ljetna turneja. Nastupa u Šibeniku, Puli, Opatiji, zagrebačkoj Šalati, a za dobar provod pobrinut će se sponzor - Stella Artois. 

27.07. - Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik - RASPRODANO

28.7. - Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik - NOVI DATUM!

14.08. - Kaštel, Pula

17.08. -  Ljetna pozornica, Opatija

14.9. - Šalata, Zagreb

Više informacija o novom albumu kao i koncertnim događanjima na:

https://www.facebook.com/ MassimoOfficial/

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

MASSIMO SAVIĆ, NOVI ALBUM, GLAZBA, SCENA