Zagreb

ZAGREBAČKI VELESAJAM: Otvoreni sajmovi PRAVO DOBA i DENTEX

Piše: PolitikaPlus

Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni sajmovi PRAVO DOBA, sajam za zrele generacije koji je službeno otvorio gradonačelnik Milan Bandić te DENTEX, međunarodni sajam dentalne medicine koji je otvorio ministar zdravstva RH Milan Kujundžić. Sajmovi se održavaju do 19. svibnja.

PRAVO DOBA

Četvrto izdanje Sajma se održava u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma i postao je nezaobilazni  događaj za sve koji su prešli pedesetu, ali i za cijele obitelji.

Ovaj je Sajam  namijenjen našoj najmudrijoj generaciji kojoj i sam pripadam, našalio se gradonačelnik Bandić na svečanom otvorenju.

U suradnji s izlagačima, za cijelo vrijeme trajanja Sajma organizirane su brojne atrakcije za posjetitelje, degustacije i nagradne igre u kojima se mogu osvojiti bogate nagrade te besplatni mali sistematski pregledi.

Pjesma i ples obilježit će Sajam svakodnevno od 16 do 18 sati, kada će se na glavnoj pozornici predstavljati kulturno umjetnička društva, udruge umirovljenika, ali i nešto mlađe osobe, a sve u duhu međugeneracijske interakcije.

Organizator PRAVOG DOBA je Zagrebački velesajam, a suorganizatori stručnog i popratnog programa su Grad Zagreb - Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Zaklada Zajednički put.

Radno vrijeme sajma PRAVO DOBA  je od 10:00 do 18:00 sati.

Ulaz na Sajam je besplatan!


DENTEX

U tri dana održavanja, Sajam nudi platformu za neposrednu komunikaciju poslovnih partnera, kontakte sa dentalnom strukom, demonstraciju rada opreme, dogovaranje buduće suradnje i razmjenu iskustava, a održava se s ciljem usavršavanja i upoznavanja s novitetima u dentalnoj industriji i praksi.

Ovaj Sajam je mjesto susreta, znanja i izvrsnosti u dentalnoj medicini, naglasio je gradonačelnik izrazivši zadovoljstvo sinergijom između Grada i Vlade, odnosno Ministarstva zdravstva.

Zadovoljstvo je danas nazočiti ovakvome izložbenom skupu koji je potvrda vrhunske hrvatske medicine koja je prepoznata diljem Europe, rekao je ministar Kujundžić otvarajući Sajam.

Na jubilarnom 5. izdanju sajma DENTEX posjetitelje očekuje 331 izlagač iz Hrvatske i 30 zemalja svijeta te preko 30 stručnih predavanja za doktore dentalne medicine, dentalne tehničare i asistente. U tu svrhu pripremljena su čak četiri edukacijska punkta: dvorana za kongres i simpozij, ordinacija za demonstracije uživo, tehnički laboratorij za prezentacije te radionica za okrugle stolove, preventivna i druga predavanja.

Dentex zajednički organiziraju Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine, a održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i Ministarstva turizma.

Cijena ulaznice na Dentex  iznosi 30,00 kuna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dentex, zagrebački velesajam, sajam