Zagreb

Čak 133 premijera na auto spektaklu: Otvoren Zagreb Auto Show - očekuje se 150.000 posjetitelja

Piše: PolitikaPlus

Na Zagrebačkom velesajmu u utorak poslijepodne svečano je otvoren Zagreb Auto Show 2018. na kojem se predstavlja više od 460 izlagača, a na sajmu koji se održava očekuje se više od 150.000 posjetitelja iz Hrvatske i inozemstva.

Ovogodišnji Auto Show okupio je više od 460 izlagača iz 34 zemlje te 85 brendova vozila, a radi se o najposjećenijem i najitraktivnijem sajmu zagrebačkog velesajma.

Kad su automobili u pitanju svjetsku vicepremijeru ima Mercedes-Benz C-klasa, dok su posebno intrigantne tri europske vicepremijere – Mercedes-Benz A-klasa, Mercedes-Benz CLS te Volkswagen Touareg.

Ne treba zaboraviti da su i motocikli jako dobro izloženi, te da i oni donose tri svjetske premijere.Ono što je također zanimljivo, ZG auto show, za razliku od najznačajnijih svjetskih izložbi ovakvog tipa, nije odustao od – prezenterica. I to silno atraktivnih tako da je na većini prostora privlačnost – dvostruka.Zagreb Auto Show traje sve do nedjelje do 15. travnja 2018. godine, dok je pojedinačna cijena jednodnevne ulaznice za odrasle osobe 40 kuna.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ZAGREBAČKI VELESAJAM, zagreb auto show