Scena

SUKOB MTV DIVA: Justin Bieber osvojio tri nagrade EMA MTV, S.A.R.S. dobitnik MTV Adria nagrade

Bieber, koji je bio nominiran u pet kategorija, dobio je nagrade u kategorijama najveći obožavatelji, najbolji kanadski nastup i najbolja pjesma za singl 'Sorry'.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Kanadski pop pjevač Justin Bieber nadmašio je u nedjelju Lady Gagu po broju osvojenih Europskih glazbenih nagrada (EMA)  MTV-a na dodjeli u Rotterdamu, odnijevši kući tri nagrade zahvaljujući svojim obožavateljima, a beogradska skupina S.A.R.S. dobitnica je ovogodišnje MTV Best Adria Act nagrade.

Bieber, koji je bio nominiran u pet kategorija, dobio je nagrade u kategorijama najveći obožavatelji, najbolji kanadski nastup i najbolja pjesma za singl "Sorry".

Gaga je osvojila nagrade u kategorijama za najboljeg ženskog izvođača i najbolji izgled.

Beyonce, koja je zajedno s Bieberom bila nominirana u pet kategorija, nije osvojila ništa.

Uz S.A.R.S. u konkurenciji za Best Adria Act bili su Elemental, Luce, Siddharta i Toni Zene a zahvaljujući najvećem broju glasova publike iz cijele regije nagradu je odnijela popularna beogradska skupina koja je dobila ovo priznanje u godini kada obilježava desetljeće svog postojanja.

Dodjelu nagrada vodila je pop pjevačica Bebe Rexha, koja je ujedno imala svoj prvi nastup na EMA-u, a publiku su rasplesali Green Day, Kings of Leon, Bruno Mars, OneRepublic, Martin Garrix, Shawn Mendes, DNCE, Lukas Graham, Zara Larsson i Afrojack.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Justin Bieber, mtv, mtv nagrada, dive