Hrvatska

IVAN PERNAR: Božo Petrov je licemjer

Kad su Pupovac i Bulj išli s teme nije ih prekidao. Nije je problem bila tema, nego nije mu se svidjelo ono što nije htio čuti.

Piše: PolitikaPlus/N1

"Božo Petrov je licemjer i kad sam to dokazao on mi je uzeo riječ", ustvrdio je zastupnik Živog zida Ivan Pernar gostujući u Novom danu N1 televizije, a komentirajući njegov okršaj s novim predsjednikom Sabora.

"Kad su Pupovac i Bulj išli s teme nije ih prekidao. Nije je problem bila tema, nego nije mu se svidjelo ono što nije htio čuti", kazao je Pernar. "Ljudi iz Životinjske farme se mogu usporediti s HDZ-ovcima. Božo Petrov ih je uspio maknuti iz Metkovića, optužujući ih za uhljebništvo. I taj je nerast jedan obećao reforme - obećavajući da će životinje biti bolje. Znate li koliko ih je bilo? Sedam, kao sedam jamstava", navodi Pernar. Kazao je i da životinje na farmi u istoj knjizi nisu mogli vidjeti razliku između svinja i ljudi.

"Most sjedi s istim ljudima za stolom koje su kritizirali... Božo Petrov se pretvorio u sve ono protiv čega je govorio", kazao je Pernar, dodajući da se petrov poslužio silom. Više o ovoj temi pročitajte OVDJE.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivan pernar, NOVI DAN N1, božo petrov, sabor