Kultura

KOMEDIJA: Provjerite: Evo tko ide na predstavu 'BLJESAK ZLATNOG ZUBA'

Dijelimo 1x2 ulaznice.

Piše: PolitikaPlus

Od danas do ČETVRTKA 09. 06. 2016. do podneva „idemo“ s nagradnom igrom koju organiziraju Zagrebačko Gradsko Kazalište "Komedija" i portal Politikaplus, u kojoj za predstavu BLJESAK ZLATNOG ZUBA, koja će biti na programu u PETAK 10. 06. 2016. u 19.30 sati, u ZGK „Komedija“, Kaptol 9, dijelimo 1x2 ulaznice (jedan dobitnik/dobitnica dobiva dvije (2) ulaznice).


Sudionici nagradne igre, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Sve to šaljete na mail: [email protected]


Dobitnik/dobitnica NEĆE POSEBNO biti obaviješten o osvojenim ulaznicama, njegovo/njezino ime nalazit će se na blagajni ZGK „Komedija“, Kaptol 9, a ulaznice se podižu uz predočenje osobne iskaznice na dan predstave od 18.30 sati.


Nagradno pitanje za predstavu BLJESAK ZLATNOG ZUBA – GASTARBAJTERSKA KRONIKA je: Kako se zove glumac koji u predstavi „Bljesak zlatnog zuba – Gastarbajterska kronika“ tumači lik gastarbajtera Ante? 


Dobitnik je: Neven Bittner.


Više o predstavi saznajte OVDJE.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

komedija, BLJESAK ZLATNOG ZUBA, kazalište