Sport

JASNO I GLASNO: Ibanezov menadžer otkrio konačnu istinu o pozivu među Vatrene

'On je igrač koji svoj kruh zarađuje pošteno i predano.'

Piše: PolitikaPlus

Priču o Luisu Ibanezu i pozivu u Hrvatsku, koja je posljednjih dana postala top tema ovih prostora, u razgovoru za MozzartSport odlučio je prekinuti Argentinčev tast i menadžer Darko Alegić, koji je ustvrdio kako ovosezonski ponajbolji igrač Crvene zvezde definitivno neće biti član reprezentacije Ante Čačića.


"Bit ću kratak i jasan: Niti će Ibanez dobiti poziv, niti će ići na Europsko prvenstvo u Francusku", zaustavio je nagađanja Alegić.


"Sadašnji izbornik Čačić trenirao je Luisa u Dinamu pa uopće nije realno da ga sad zove u reprezentaciju kada ga ni u Dinamu nije vidio na poziciji lijevog beka."


Osvrnuo se Alegić i na mišljenje Joška Jeličića, koji je ustvrdio da srpska liga nije mjerilo, jer je - preslaba.


"Osvrnut ću se na još neke komentare iz Zagreba koji opovrgavaju kvalitetu srpske lige. Nije ona slabija od hrvatskog prvenstva, ta je tema totalno presmiješna. Luis je odnosom prema suigračima i klubu gdje je god igrao potvrdio da se radi o vrlo dobrom igraču i još boljem mladom čoveku koji može biti uzor svima. To je važnije od golova i asistencija. On je igrač koji svoj kruh zarađuje pošteno i predano."

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

crvena zvezda, hrvatska, luis ibanez