Crna kronika

KARLOVAC: U masovnoj tučnjavi ispred kafića usmrćen muškarac

Policija je noćas izvijestila da je došlo do sukoba više osoba ispred kafića, pa se pretpostavlja da se radilo o masovnoj tučnjavi u kojoj je izgubljen jedan život.

Piše: PolitikaPlus

Policija traga za ubojicom koji je sinoć oko 22.45 sati nepoznatim predmetom usmrtio 50-godišnjaka u Belajskim Poljicama.

 

Zamjenik Županijskog državnog odvjetnika Zdravko Car izvršio je noćas očevid na mjestu zločina te trenutno, kako je sam rekao, nemaju informaciju o počinitelju ubojstva. ''U sukobu s nepoznatom osobom smrtno je stradao muškarac rođen 1966. godine. Očevid je izvršen, izvidi su u tijeku a za sada ne znamo počinitelja i ne možemo ništa više reći'', rekao je Car.

 

Dodao je da mrtvozornik mora pregledati tijelo te da će nakon toga o daljnjim saznanjima o načinu smrti izvijestiti javnost.

 

Na tijelu su vidljive opsežne ozljede, dok za sada nemamo osumnjičenu osobu, kaže Car rekavši kako su nanešene nekim predmetom ali za sada ne znaju o kakvom se oruđu ili oružju radi.

 

Policija je noćas izvijestila da je došlo do sukoba više osoba ispred kafića, pa se pretpostavlja da se radilo o masovnoj tučnjavi u kojoj je izgubljen jedan život, piše KAportal.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KARLOVAC, TUČNJAVA