Sport

PSG: Javier Pastore: Vraćam se u Pariz, ubijeni su mi prijatelji

Dva moja prijatelja ubijena su u napadu na dvoranu Bataclan. Živjeli su blizu mojeg stana. Moram se vratiti u Pariz jer je to moja moralna obveza. Tamo mi je i posao i imam odgovornost.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Vezni igrač argentinske nogometne reprezentacije i Paris Saint Germaina Javier Pastore (26) otkrio je kako je u terorističkim napadima u francuskoj prijestolnici izgubio dva prijatelja i kako ima moralnu obvezu vratiti se u Pariz.

"Dva moja prijatelja ubijena su u napadu na dvoranu Bataclan. Živjeli su blizu mojeg stana. Moram se vratiti u Pariz jer je to moja moralna obveza. Tamo mi je i posao i imam odgovornost," kazao je Pastore dodavši: "Neće mi biti lako, no moram to učiniti.

Pastore se trenutačno nalazi u Barranquilli gdje Argentinu očekuje utakmica protiv Kolumbije u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji.

U Pariz se već vratio Pastoreov klupski suigrač David Luiz. Branič brazilske reprezentacije je prvotno izjavio kako se dvoumi oko povratka, međutim na inzistiranje čelnika PSG-a u utorak se vratio u glavni francuski grad.

"Vratio sam se na inzistiranje kluba. Još sam u šoku i pokušavam shvatiti što se dogodilo," kazao je Luiz.

U terorističkim napadima u petak navečer u Parizu je ubijeno 129 osoba, ozlijeđeno je više od 350 osoba, od kojih 99 kritično.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pariz, psg, javier pastore, napad