Crna kronika

SLAVONSKI BROD: U Savi pronađeno tijelo mrtve starije žene

Još uvijek utvrđujemo identitet osobe. Tijekom obdukcije na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na nasilni uzrok smrti

Piše: PolitikaPlus/Hina

U rijeci Savi u Slavonskom Brodu, pronađeno je mrtvo tijelo za sada nepoznate starije žene, izvijestila je u četvrtak glasnogovornica brodsko-posavske policije Kata Nujić.

 

Mrtvo žensko tijelo pronašao je jučer oko 13,30 sati jedan od vlasnika splavi na Savi, u Splavarskoj ulici. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije, radi utvrđivanja identiteta te uzroka smrti.

 

"Još uvijek utvrđujemo identitet osobe. Tijekom obdukcije na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali na nasilni uzrok smrti. Osoba je stara šezdesetak godina i ne odgovara opisu osoba za kojima se traga, a koje su s područja Brodsko-posavske županije", izjavila je za Hinu glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Nujić.

 

Prema neslužbenim podacima pronađeno mrtvo žensko tijelo u rijeci se nalazi duže vrijeme. Policija nastavlja istragu kako bi se utvrdio identitet osobe u što će biti uključene druge policijske uprave, a po potrebi uslijedit će razmjena podataka i s policijom u Bosni i Hercegovini.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

policija, sava, žena, utapanje