Scena

NE PROPUSTITE: Krenulo je ON LINE glasovanje za Najglamuroznije osobe

Tko će postati vlasnikom prestižne titule, saznat ćemo 17. ožujka u Green Gold Clubu.

Piše: PolitikaPlus

Peti po redu Izbor za najglamuroznije osobe za 2014.-tu godinu nam se polako bliži.

Visoki kriteriji koji su postavili ogranizatori Izbora naišli su na veliki interes javnosti, te je Izbor za najglamuroznije osobe prerastao u regionalni Izbor.

Naime, najglamuroznije osobe moraju ispunjavati visoke kriterije na temelju društvenog života, profesije, humanitarnog rada i uzorne pojave u javnosti. Do sada su titulu najglam osobe osvojili: Josipa Lisac, Tereza Kesovija, Enis Bešlagić, Doris Dragović, Ivan Herceg, Ivan Zak i Lepa Brena.

 

Tko će postati vlasnikom prestižne titule, saznat ćemo 17. Ožujka u Green Gold Clubu.

 

Čitatelji portala glam.hr nominirali su 20 ženskih i 20 muških osoba s javne društvene scene. ON LINE glasanje trajati će od 8.12. 2014. sve do 15.3.2015.g. Svaka IP adresa može dati najviše dva glasa za NajGlam mušku i NajGlam žensku osobu.

 

Glasovati možete već danas na www.glam.hr.

 

Nominirani za najglamurozniju mušku osobu za 2014. godinu:

Aki Rahimovski, Bojan Glavašević, Filip Jurčević, Gibonni, Goran Ivanišević, Goran Višnjić, Maksim Mrvica, Marin Čilić, Mario Petreković, Momčilo Otašević, Niko Kovač, Novak Đoković, Oliver Dragojević, Perica Bukić, Tony Cetinski, Massimo, Miroslav Ćiro Blažević, Sandi, Tonči Huljić i Željko Joksimović.

 

Nominirane za najglamurozniju žensku osobu za 2014. godinu:

 

Alka, Andrea Andrassy,Biserka Petrović, Blanka Vlašić, Emilija Kokić, Esma Redžepova, Gabi Novak, Jelena Rozga, Maja Šuput, Marina Tucaković, Mia Begović, Minea, Nina Badrić, Nives Celzijus, Radojka Šverko, Sandra Perković, Vedrana Rudan, Sandra Bagarić, Sanja Doležal i Severina.

Na Izboru za najglamuroznije osobe, podijelit će se i post mortum nagrade Đurđici Barlović i Dini Dvorniku za pozitivan utjecaj na društveno javnu scenu, a nagrade će preuzeti obitelji i prijatelji.

 

Uz Izbor, održati će se i humanitarna modna revija koja će ekskluzivno predstaviti novu žensku i mušku kolekciju za proljeće i ljeto 2015. Reviju će nositi poznate misice i misteri hrvatske. Finacijska sredstva ovoga puta darovati će se Osnovnoj Školi Dragutin Tadijanović u Vukovaru.

 

Kroz ovaj doista glamourozan program vodit će nas Vjekoslava Bach i Davor Garić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

scena, glam.hr, Najglamuroznija osoba, poznati