Zagreb

JEDNI ZA DRUGE: Grad Zagreb: Obilježavanje mjeseca borbe protiv ovisnosti

Konjem protiv horsa i promila“ održat će se 12. prosinca 2014., u prostorima Edukacijskog centra Klinike za psihijatriju Vrapče, s početkom u 18,30 sati.

Piše: PolitikaPlus

Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti Udruga „Jedni za druge“ organizira već tradicionalno događanje pod nazivom „Konjem protiv horsa i promila“. Udruga Jedni za druge već dugi niz godina djeluje na području prevencije ovisnosti a veliki dio aktivnosti usmjeren je na socijalnu i psihološku rehabilitaciju liječenih ovisnika.


 „Konjem protiv horsa i promila“ održat će se 12. prosinca 2014., u prostorima Edukacijskog centra Klinike za psihijatriju Vrapče, s početkom u 18,30 sati. U prvom djelu programa predviđeno je predstavljanje rada Udruge kao i postignutih rezultata programa resocijalizacije liječenih ovisnika terapijom jahanja, koji je potpomognut i sufinanciran od strane Grada Zagreba, te kratko predavanje stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu s osobama s problemom ovisnosti. Nakon toga, predviđen je kratki kulturno umjetnički program.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

grad zagreb, ovisnost, udruga, prominili