A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dragan-vulin-hdssb-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dragan Vulin: HDSSB podupire Kujundžića za predsjednika RH | Politika+
Hrvatska

PODRŠKA: Dragan Vulin: HDSSB podupire Kujundžića za predsjednika RH

'Sadašnji predsjednik Ivo Josipović, nažalost, tek pred kraj mandata sjetio se govoriti o stvarima koje je propustio za vrijeme dosadašnjeg mandata.'

Piše: PolitikaPlus/Hina

HDSSB na predstojećim izborima za predsjednika Republike podupire predsjedničkog kandidata Milana Kujundžića, odlučio je Glavni odbor stranke, a o tome je danas u Osijeku izvijestio predsjednik HDSSB-a i osječko-baranjski dožupan Dragan Vulin.

Vulin je novinarima izjavio kako je Kujundžić nakon prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana jedini kandidat koji u svom programu zastupa istinski boljitak Hrvatske. On se, dodao je, zalaže za regionalizaciju i fiskalnu decentralizaciju Hrvatske, što je osnova programa HDSSB-a još od 2005. godine.

"Sadašnji predsjednik Ivo Josipović, nažalost, tek pred kraj mandata sjetio se govoriti o stvarima koje je propustio za vrijeme dosadašnjeg mandata, pod izgovorom da predsjednik ima male ovlasti. Kao predsjednik Republike Hrvatske Milan Kujundžić neće biti niti na strani lijevih niti desnih, već svih građana Hrvatske", poručio je Vulin. Naglasio je kako Kujundžić neće biti ovisnik o europskim centrima moći.

Dragan Vulin, 28-godišnjak koji je za predsjednika HDSSB-a izabran prije dva tjedna na Saboru stranke, istaknuo je kako je stranka pomlađena te da je danas odličan spoj iskustva i mladosti. "Nakon parlamentarnih izbora nitko neće moći sastaviti Vladu bez HDSSB-a", istaknuo je.

Na novinarski upit kako komentira uhićenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, kojega je HDSSB podržavao kao predsjedničkog kandidata na prošlim izborima, Vulin je rekao da je stranka protiv svih oblika kriminala, ali i zastupa stav da je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

milan kujundžić, hdssb, Dragan Vulin