A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/nikola-tesla-rally-102.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Rally električnih vozila Bled - Dubrovnik održat će se 11. i 12. listopada | Politika+
4kotača

NAJAVA: Rally električnih vozila Bled - Dubrovnik održat će se 11. i 12. listopada

'Nikola Tesla EV Rally'.

FOTO: Press
Piše: PolitikaPlus

'Nikola Tesla EV Rally', rally električnih vozila na kojemu će se rušiti svjetski rekord u vožnji eVozila bez punjenja (725 km) održat će se u subotu i nedjelju, 11. i 12. listopada 2014. godine, a kreće se iz Bleda te se preko Postojne i Rijeke vozi jadranskom magistralom sve do Dubrovnika.

Andrej Pečjak, autoritet na području eMobilnosti i konverzije elektroničnih automobila u čitavoj Europi, te ujedno i vozač eVozila Metron 7 će izvijestiti o iskustvu rušenja svjetskog rekorda, ali i o drugim stvarima vezanih uz ovaj događaj.

Spomenuti događaj sadrži i edukacijsko-zabavne popratne programe u Zadru i Dubrovniku, kao i VIP Party u Dubrovniku povodom dolaska na cilj.
Rally električnih vozila ''Nikola Tesla EV Rally'' po prvi put je održan u svibnju 2014. godine s ciljem promocije eMobilnosti, zelenih tehnologija, turizma, inovacija i izvrsnosti.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

električni automobili, rally, Nikola Tesla, automobili