A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/grijanje_radijator.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HEP Toplinarstvo: Od danas počinje uključivanje grijanja | Politika+
Zagreb

OBAVIJEST: HEP Toplinarstvo: Od danas počinje uključivanje grijanja

Ogrjevna sezona 2014./2015. službeno je započela 15. rujna razdobljem spremnosti za grijanje.

Piše: PolitikaPlus/Hina

HEP-Toplinarstvo priopćilo je da danas počinje s uključivanjem grijanja u ogrjevnoj sezoni 2014./2015. u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Za prebacivanje automatske regulacije grijanja s ljetnog na zimski režim rada u svim toplinskim postanicama potrebno je približno tri dana, tako da će do kraja tjedna grijanje biti uključeno svim krajnjim kupcima toplinske energije.

Ogrjevna sezona 2014./2015. službeno je započela 15. rujna razdobljem spremnosti za grijanje. Unutar tog razdoblja odluku o početku uključivanja grijanja donosi distributer toplinske energije kada se za to ostvare vremenski uvjeti ili kada to od njega pisanim putem zatraži ovlašteni predstavnik suvlasnika zgrade.

Obzirom da dugoročna vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda predviđa zahlađenje potkraj tjedna, a povećao se i broj upita krajnjih kupaca za grijanjem, HEP-Toplinarstvo će do kraja tjedna uključiti grijanje u svim zgradama spojenim na svoje toplinske sustave.

Ogrjevna sezona 2014./2015. završit će u skladu s vremenskim uvjetima, a najkasnije 15. svibnja 2015. godine, kaže se u priopćenju.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HEP Toplinarstvo, grijanje