A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/dragan%20vulin.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dragan Vulin kandidat za novog predsjednika HDSSB-a | Politika+
Hrvatska

PROMJENE: Dragan Vulin kandidat za novog predsjednika HDSSB-a

Glavni odbor HDSSB-a podržao je prijedlog Predsjedništva da osječko-baranjski dožupan Dragan Vulin bude kandidat za novog predsjednika stranke..

Piše: PolitikaPlus/hina

Glavni odbor HDSSB-a podržao je prijedlog Predsjedništva da osječko-baranjski dožupan Dragan Vulin bude kandidat za novog predsjednika stranke na Izbornom saboru koji će se 8. listopada održati u Osijeku.

 

To je na današnjoj konferenciji za novinare u Osijeku potvrdio predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić, podsjetivši na raniju odluku vodstva stranke da se nitko iz sadašnjega Predsjedništva neće kandidirati za čelne stranačke dunosti. To, dodao je, ne znači da neki član aktualnog Predsjedištva neće nastaviti obnašati odgovorne političke dužnosti u stranci i na provedbi programa, kako na regionalnoj, tako i na nacionalnoj razini.

 

Najavio je izmjene i dopune stranačkog Statuta, koje bi trebale omogućiti demokratizaciju stranke te ulazak u stranačka tijela novih ljudi, koji su se u dosadašnjem radu iskazali kvalitetom. "Želimo dati šansu mladima, ali to ne znači diferencijaciju između mladih i starih, jer će buduća stranačka tijela biti spoj iskustva i mladosti", poručio je Šišljagić.

 

Predsjednik Glavnog odbora Dinko Burić izvijestio je kako je to stranačko tijelo jednoglasno podržalo prijedlog Predsjedništva da kandidat za predsjednika stranke bude Dragan Vulin, ali i napomenuo će poslovnikom Izbornog sabora biti omogućeno isticanje i drugih kandidatura za novoga predsjednika i ostale dužnosti.

 

Zahvalivši se Predsjedništvu i Glavnom odboru na potpori njegovoj kandidaturi, Vulin je izrazio nadu da će svi ljudi koji su do sada bili u Predsjedništvu stranke i ubuduće aktivno sudjelovati u radu HDSSB-a.

 

"Spoj iskustva i mladosti je ključ za postizanje željenoga cilja, a to je dobar rezultat na predstojećim parlamentarnim izborima, odnosno imati onoliko zastupnika da se nova Vlada neće moći sastaviti bez HDSSB-a", poručio je Vulin

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vladimir šišljafić, hdssb, dragan vulin, OSJEK