A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/olimpijske-igre.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Njemačka 'jako želi' dobiti i EURO i Olimijske igre 2024. godine | Politika+
Sport

PORUKA: Njemačka 'jako želi' dobiti i EURO i Olimijske igre 2024. godine

'Njemački sport mora učiniti sve kako bi dobio organizaciju ta dva događaja.'

Piše: PolitikaPlus/Hina

Prvi čovjek Njemačke nogometne lige (DFL) Christian Seifert izrazio je u razgovoru za dnevni list "Frankfurter Allgemeine Zeitung" podršku njemačkoj kandidaturi za dobjanje i Europskog nogometnog prvenstva i Ljetnih olimpijskih igara 2024. godine.

"Njemački sport mora učiniti sve kako bi dobio organizaciju ta dva događaja. Bilo bi odlično imati sportsku godinu u Njemačkoj i zato nam treba zajednička akcija kako bismo pridobili većinu naših stanovnika za ovu ideju, a ne da padnu pod utjecaj različitih protivnika ove ideje putem kojekakvih istraživanja putem interneta", rekao je Seifert.

Prema Seifertu, dobijanje domaćinstva EURA 2024. bila bi dobra prilika za obnovu stadiona izgrađenih za SP 2006., koji će tada biti gotovo 20 godina stari.

"Također, ne zanemarite želju mladih igrača da se natječu u svojoj zemlji", dodao je Seifert.

Njemački nogometni savez (DFB) već je javno izrazio namjeru za isticanjem kandidature za organitzaciju EURA 2024., dok su Berlin i Hamburg istaknuli kandidaturu za ulaskom u utrku za domaćina OI 2024.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

euro, njemačka, olimpijske igre