A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/gavella.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kazališno vijeće Gavelle predložilo Borisa Svrtana za ravnatelja | Politika+
Kultura

JEDNOGLASNO: Kazališno vijeće Gavelle predložilo Borisa Svrtana za ravnatelja

Na natječaj raspisan 23. srpnja pristigle su dvije prijave, Svrtanova i redateljice Snježane Banović.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Kazališno vijeće zagrebačkog Gradskog dramskog kazališta Gavelle jednoglasno je odlučilo Gradskoj skupštini predložiti da u četverogodišnji mandat na položaj ravnatelja te ustanove imenuje glumca Borisa Svrtana.

"Kazališno vijeće jučer je u punom sastavu jednoglasno odlučilo predložiti glumca Borisa Svrtana za novog ravnatelja Gavelle na četverogodišnji mandat", potvrdili su iz Gavelle.

Odluku je donijelo vijeće u sastavu Sandra Bagarić kao predsjednica, Enes Vejzović kao potpredsjednik, te Kostadinka Velkovska, Drago Topolovec i Mladen Šoškić kao članovi.

Na natječaj raspisan 23. srpnja pristigle su dvije prijave, Svrtanova i kazališne redateljice Snježane Banović.

Prijedlog o imenovanju Svrtana novim ravnateljem danas je upućen Gradskom uredu za kulturu, obrazovanje i šport Grada Zagreba i Odboru za izbor i imenovanja zagrebačke Gradske skupštine na daljnju proceduru.

Za sad nije poznato kada bi se oni mogli sastati i donijeti odluku o nasljedniku donedavnog ravnatelja kazališta u Frankopanskoj Darka Stazića. Stazić je početkom srpnja iz osobnih razloga zatražio razrješenje s dužnosti ravnatelja Gavelle.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kazalište, kazališno vijeće, gavella