A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/izrael-zid-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Oteti palestinski tinejdžer živ spaljen | Politika+
Svijet

ESKALACIJA NASILJA: Oteti palestinski tinejdžer živ spaljen

Obdukcija je pokazala veliku količinu dima u plućima, što znači da je bio živ dok je gorio.

Piše: PolitikaPlus/Hina/AFP

Palestinski 10-godišnjak, očito otet i ubijen u osveti za ubojstvo trojice izraelskih mladića, živ je spaljen, doznaje se u subotu nakon objavljenih rezultata obdukcije.

 

Mohamed Abu Khdeir otet je u utorak navečer u četvrti Šufat u okupiranom istočnom Jeruzalemu. Njegovo spaljeno i pougljeno tijelo pronađeno je nekoliko sati kasnije u šumi u zapadnom dijelu grada, a za njegovo okrutno ubojstvo Palestinci okrivljuju radikalne židove. Obdukcija je pokazala veliku količinu dima u plućima, što znači da je bio živ dok je gorio, izvijestila je palestinska agencija Maan, prenoseći izjavu glavnog tužitelja Mohamada Al-Ouwiwija.

 

Mladić je također bio ozlijeđen u glavu, ali to nije uzrokovalo smrt.

 

Izraelska policija odbija reći je li riječ o osveti za ubojstvo trojice mladih Izraelaca na Zapadnoj obali. Glasnogovornica je kazala da policija "istražuje sve mogućnosti", ali da ne može govoriti o detaljima istrage.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

istraga, palestina, dječak, izrael