A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pivo.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dani piva u Karlovcu održat će se posljednjih deset dana kolovoza | Politika+
Scena

KONCERTI: Dani piva u Karlovcu održat će se posljednjih deset dana kolovoza

Večernji koncerti bit će na novom, znatno većemu natkrivenom prostoru, a na njima će među ostalima nastupiti Dubioza kolektiva i Hladno pivo te Jelena Rozga i Thompson.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Dani piva održat će se ove godine u Karlovcu 28. put posljednjih deset dana kolovoza, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare grada Karlovca i Karlovačke pivovare kao glavnog sponzora.

Gradonačelnik Damir Jelić rekao je kako je suradnja grada, Karlovačke pivovare i tvrtke "Fest", kao koncesionara za organiziranje manifestacije, "postavljena na duge staze, do 2020. godine". Pozvao je stanovnike Karlovačke županije te drugih krajeva Hrvatske i one preko granice u susjednoj Sloveniji i BiH da u svoje planove već sada uvedu posjet Karlovcu između 22. i 31. kolovoza te da dođu na Dane piva.

 

Večernji koncerti bit će na novom, znatno većemu natkrivenom prostoru, a na njima će među ostalima nastupiti Dubioza kolektiva i Hladno pivo te Jelena Rozga i Thompson.

Predsjednica Uprave Karlovačke pivovare Branka Slaveska rekla je kako je uvjet za njihovo sponzorstvo bio poboljšana kvaliteta i vizija te manifestacije.

"Ništa ne radimo bez strategije i vizije, pa tako ni sponzoriranje", istaknula je.

Na Danima piva nastavit će se akcija "Ja sam 18+" kojom se mladim posjetiteljima dodjeljuju narukvice budući da pivo, kao alkoholno piće, mogu kupovati samo punoljetne osobe.

Radi sigurnosti, Karlovačka pivovara financirat će i besplatan prijevoz posjetitelja do središta Karlovca i do postaja javnog prijevoza. "Želimo svojim potrošačima da na Danima piva dožive nezaboravne trenutke i da se kući vrate sigurno i sretno", rekla je Slaveska.

Direktorica prodaje tvrtke "Fest" Anita Tuček navela je mnogobrojne promjene - umjesto jedne središnje pozornice i mnoštva nezavisnih glazbenih programa pod ugostiteljskim šatorima - ove će godine četiri ugostitelja imati zajedničku pozornicu "Trg susreta" za nastupe klapa i tamburaških sastava. Večernji koncerti bit će na novom, znatno većemu natkrivenom prostoru, a na njima će među ostalima nastupiti Dubioza kolektiva i Hladno pivo te Jelena Rozga i Thompson. Osim tih dviju pozornica, program će se istodobno održavati na još dvjema pozornicama - rock&urban i dječjoj, a ulaz na Dane piva u Karlovcu i sve koncerte bit će besplatan.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jelena rozga, thompson, dubioza kolektiv, karlovac, dani piva