Sport

SKANDAL: Ukrali Schumacherov zdravstveni karton i nude ga za 50 tisuća eura!

Schumacherova glasnogovornica Sabine Kehm je izjavila kako je dokumentacija nuđena francuskim, njemačkim i britanskim medijima.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Zdravstveni karton sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli Michaela Schumachera, koji se nedavno nakon šest mjeseci probudio iz kome u kojoj je bio zbog teške ozljede glave, ukraden je i bio je ponuđen medijima za 50.000 eura, piše u utorak "Bild".

Schumacherova glasnogovornica Sabine Kehm je izjavila kako je dokumentacija nuđena francuskim, njemačkim i britanskim medijima pozivajući ih da nikako ne objavljuju pojedinosti o stanju njemačkog vozača.

"Obraćam se medijima sa porukom da ne kupuju i objavljuju detalje tih dokumenata. Učinit ćemo sve da se suprotstavimo ovom krivičnom djelu, odnosno tužit ćemo svakoga tko bude objavio ove dokumente", rekla je Kehm.

Schumacher je u prosincu prošle godine teško ozlijedio glavu u francuskom skijalištu Meribel gdje je bio sa svojim sinom. Odmah je prebačen u bolnicu u Grenobleu gdje je stavljen u umjetno izazvanu komu. Iz stanja kome probuđen je 16. lipnja kada je prebačen na privatnu kliniku za rehabilitaciju u Lausannei. Nije poznato je li ukradena dokumentacija iz bolnice u Grenobleu ili iz klinike u Lauseanni.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ZDRAVSTVENI KARTON, Michael Schumacher, BOLNICA