A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-stop-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Istražuje se smrt bivšega slunjskog gradonačelnika Milana Skukana | Politika+
Crna kronika

ISTRAGA : Istražuje se smrt bivšega slunjskog gradonačelnika Milana Skukana

Zatražena je obdukcija tijela i ono je prevezeno u Zagreb na Zavod za sudsku medicine i kriminalistiku.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Muškarac koji je jučer u prijepodnevnim satima pronađen u svom automobilu na dnu jezera odvodnog kanala u mjestu Koranski Lug kod Slunja je 68-godišnji Slunjanin, bivši gradonačelnik tog grada Milan Skukan, a vrijeme i uzrok smrti se istražuju.

 

Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) zatražilo je obdukciju tijela i ono je prevezeno u Zagreb na Zavod za sudsku medicine i kriminalistiku. Županijska državna odvjetnica Gordana Križanić rekla je jutros Hini da svrha obdukcije nije identifikacija tijela, jer se zna da je riječ o M.S. (68), nego vrijeme i uzrok smrti zbog nerazjašnjenih okolnosti upadanja vozila i vozača u vodu.

 

Ronioci Antiterorističke jedinice Lučko, te vatrogasci iz Karlovca i Slunja izvukli su jučer iz vode osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka u kojem je pronađen mrtav 68-godišnjak iz Slunja, izvijestila je policija dodavši da se istražuje taj slučaj.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

istraga, obdukcija, policija