A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hep-106.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Slavonija i Baranja mogu odahnuti - voda i struja opet u funkciji | Politika+
Energetika

POPRAVLJENO: Slavonija i Baranja mogu odahnuti - voda i struja opet u funkciji

Tijekom nestanka struje nastali su problemu u prometu, jer semafori nisu radili, a brojne institucije, trgovine, banke i ostali prestali su raditi do dolaska struje.

Piše: PolitikaPlus

Nakon što je jutros oko 8,20 sati cijela Slavonija i Baranja ostala bez struje a ubrzo i bez vode, već oko 9,47 sati cjelokupni sustav je ponovno uspostavljen i svi potrošači imaju struju i vodu, izvijestila je glasnogovornica Hrvatskog operatora prijenosnog sustava (HOPS) Nada Kolega.

U izjavi za Hinu Kolega je rekla da je u tome vremenu 300.000 korisnika bilo bez struje, ali da je tehnički kvar vrlo brzo otklonjen. Struja se postupno uključivala korisnicima, kako ne bi došlo do ponovnog iskakanja sustava.

Tijekom nestanka struje nastali su problemu u prometu, jer semafori nisu radili, a brojne institucije, trgovine, banke i ostali prestali su raditi do dolaska struje. U Osijeku su umjesto tramvaja prometovali autobusi, a kako se doznaje, nakratko su odgođena i ročišta na sudovima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

slavonija, struja, voda, hep, baranja