A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hakom-fotka-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HAKOM objavio nadmetanje za izradu društveno korisnih aplikacija | Politika+
IT

JAVNO: HAKOM objavio nadmetanje za izradu društveno korisnih aplikacija

Natječaj je otvoren za sve zainteresirane pravne ili fizičke osobe, a krajnji rok za dostavu ponuda je 12. svibanj.

Piše: PolitikaPlus

HAKOM je objavio novo javno nadmetanje za izradu društveno korisnih aplikacija, drugo u ovoj godini. Objavljeni natječaj za realizaciju odabranih ideja nastavak je uspješno provedenog ciklusa nadmetanja u prethodnoj godini u sklopu Programa razvoja interneta i širokopojasnog pristupa internetu na područjima od posebne državne skrbi, brdsko-planinskim područjima i otocima. Izradom aplikacija želi se doprinijeti bržem razvoju „širokopojasnog ekosustava“ – širokopojasnih mreža, aplikacija od koristi stanovništvu i informacijske infrastrukture poput poslužitelja i korisničkih terminala.
 
Natječaj je objavljen za izradu sljedeće aplikacije:
 
METAREGISTAR – aplikacija će omogućiti planiranje i upravljanje informacijama kroz izgradnju Metaregistra, što će ujedno osigurati transparentnost upravljanja državnom informacijskom infrastrukturom te pridonijeti interoperabilnosti i koordinaciji u izgradnji i razvoju državne informacijske infrastrukture, a posebno sustava javnih registara. Svrha uspostave sustava za upravljanje državnom informacijskom infrastrukturom je ostvarivanje pretpostavki za realizaciju cjelovitih međuinstitucionalnih usluga te razvoj i podrška interoperabilnosti kompleksnih elektroničkih usluga odnosno povezivanje IT sustava javne uprave.
 
Natječaj je otvoren za sve zainteresirane pravne ili fizičke osobe, a krajnji rok za dostavu ponuda je 12. svibanj.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

aplikacija, internet, hakom