A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/novinari.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Najbolje tajnice iz Podravke, Millenium promocije i PPDIV-a | Politika+
Mojbiz

IZBOR: Najbolje tajnice iz Podravke, Millenium promocije i PPDIV-a

Nagrade 'NajTajnica.hr' za 2013. dodijelio je časopis Poslovni savjetnik u suradnji s tvrtkom Heraklea.

Piše: PolitikaPlus

Najbolja tajnica u 2013. u kategoriji velikih tvrtki je Tatjana Neimarević iz Podravke, u kategoriji malih i srednjih tvrtki Mihaela Miljković iz Millenium promocija, a u kategoriji javnih institucija Vedrana Kovačić iz sindikata PPDIV.

Nagrade "NajTajnica.hr" za 2013. dodijelio je časopis Poslovni savjetnik u suradnji s tvrtkom Heraklea u sklopu danas održane 6. tradicionalne nacionalne konferenciju poslovnih tajnika/ica, voditelja/ica ureda i administrativnih djelatnika.

Časopis Poslovni savjetnik u suradnji s tvrtkom Heraklea godinu za godinom radi na afirmaciji ove struke te dodatnoj edukaciji svih administrativnih djelatnika, istaknula je glavna urednica časopisa Sandra Mihelčić.

Kazala je i kako su tajnički poslovi vrlo važni, složeni te zahtijevaju visok stupanj obrazovanja.

Poželjne osobine osobe koja obavlja zadaću tajnice/ika su odlična komunikacija na svim razinama, samomotivacija, multitasking, organizacijske sposobnosti, vrhunsko planiranje, sposobnost da ostvaruje rezultate, proaktivnost, znanje stranih jezika, navela je Mihelčić te dodala kako to ukazuje na važnost tajničkog zanimanja i uklanja stigmatiziranje bilo kakve vrste, a posebice uklanjanje stigme kako se radi isključivo i samo o ženskom zanimanju.

Suvremena tajnica ili tajnik trebaju stalno raditi na sebi i svome dodatnom obrazovanju, kazala je Mihaela Miljković iz tvrtke Millenium promocija.

Tatjana Neimarević iz Podravka je kazala kako je tijekom svog višegodišnjeg radnog vijeka uvijek nastojala u svoj rad ulagati maksimum i stoga joj je ova nagrada priznanje da se taj trud isplatio.

Vedrana Kovačić iz sindikada PPDIV je istaknula kako je velika čast primiti priznanje za svoj rad te kako će joj nagrada biti još jedan motivacijski faktor u uspješnom obavljanju svakodnevnih zadataka.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

millenium promocija, podravka, tajnica, ppdiv