Znanost

NAGRADA : eSTUDENT raspisao natječaj za dodjelu nagrade Zlatni indeks za 2013. godinu

Natječaj je otvoren do 16. veljače.

Piše: PolitikaPlus

Studentska udruga eSTUDENT raspisala je natječaj za dodjelu nagrada Zlatni indeks poduzećima koja su u 2013. godini doprinijela kvalitetnijem studentskom životu, obrazovanju i stručnom usavršavanju studenata. Natječaj je otvoren do 16. veljače, a na njega se mogu prijaviti poduzeća koja svojim radom aktivno sudjeluju ustudentskom životu i projektima te potpomažu aktivnosti studentskih udruga.

 

Zlatni indeks nagrada je koju studenti dodjeljuju poduzećima koja su u prethodnoj kalendarskoj godini najviše ulagala u njihov profesionalni razvoj i obrazovanje.

Detaljne informacije o procesu prijave i natječajnoj dokumentaciji za nagradu Zlatni indeks dostupni su na mrežnoj stranici projekta www.zlatniindeks.com.

 

Projekt Zlatni indeks već četvrtu godinu za redom organizira studentska udruga eSTUDENT uz potporu Sveučilišta uZagrebu, Ureda Predsjednika Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Instituta za razvoj obrazovanja, Hrvatske udruge poslodavaca i Hrvatske gospodarske komore.

 

Ove će se godine projekt Zlatni indeks prvi puta provoditi na nacionalnoj razini. Time je ostvaren dugoročni cilj udruge eSTUDENT da o dobitnicima nagrade odlučuje Povjerenstvo koje čine predstavnici studenata sa svih sedam javnih sveučilišta u Republici Hrvatskoj.

 

Podsjetimo, Zlatni indeks nagrada je koju studenti dodjeljuju poduzećima koja su u prethodnoj kalendarskoj godini najviše ulagala u njihov profesionalni razvoj i obrazovanje.

 

Nagrada se dodjeljuje na dvije razine - velikim javnim i privatnim poduzećima te malim i srednjim poduzećima, i to u ukupno šest kategorija: u kategoriji ulaganje u studentske udruge i projekte, kategoriji poduzeća koja stipendiraju studente, kategoriji sudjelovanje u studentskim projektima u organizaciji studenata i studentskih udruga, kategoriji najbolji imidž prema percepciji studenata, kategoriji praksa u poduzećima te kategoriji najbolji projekti poduzeća u kojima sudjeluju studenti.

 

Također, svi sudionici natjecanja dobit će posebno priznanje za društveno odgovorno poslovanje Prijatelji studenata.Nagrada Zlatni indeks za 2013. godinu bit će dodijeljena u četvrtak 13. ožujka 2014. u Hypo centru u Zagrebu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nagradana igra, nagrada, studenti