Hrvatska

DOGOVOR: Zoran Milanović: Kukuriku koalicija zajedno na europske izbore

Milanović je rekao da su razgovarali i o predstojećim europskim izborima potvrdivši da će se na listi naći i predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić.

Piše: PolitikaPlus

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović večeras je nakon sastanka čelnika vladajuće Kukuriku koalicije izrazio zadovoljstvo sastankom rekavši kako su u posljednje dvije godine dali sve od sebe, a "rezultatima smo zadovoljni i nismo zadovoljni, jer želimo više".

Napomenuvši kako je ovo nakon malo duže vremena sastanak "u punom formatu", iako se viđaju što na dnevnoj ili tjednoj osnovi, Milanović je rekao da će se u iduće dvije godine usredotočiti na promjene koje im trebaju, ali i na velike projekte - energetske projekte, željeznicu i Pelješki most.

"Radi toga smo dobili povjerenje građana", naveo je.

Milanović je rekao da su razgovarali i o predstojećim europskim izborima potvrdivši da će se na listi naći i predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić.

"Na europske izbore idemo zajedno kao koalicija četiriju stranaka, a o detaljima ćemo se dogovoriti. Ovog puta će SDP morati biti malo izdašniji u tome", rekao je Milanović novinarima nakon sastanka čelnika Kukuriku koalicije u Banskim dvorima.

Sastanku su, uz Milanovića, nazočili i predsjednica HNS-a Vesna Pusić, predsjednik HSU-a Silvano Hrelja i predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić, koji nakon sastanka nisu davali izjave.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

hsu, ids, sdp, hns, kukuriku koalicija, zoran milanović, eu izbori