Hrvatska

SASTANAK: 'Premijer je u dosluhu s meteorolozima. Danas je sve bijelo i nevino'

Počeo sastanak čelnika Kukuriku koalicije.

Piše: PolitikaPlus

Sastanak čelnika stranaka vladajuće "Kukuriku koalicije" - predsjednika SDP-a i premijera Zorana Milanovića, predsjednice HNS-a Vesne Pusić, predsjednika IDS-a Ivana Jakovčića te predsjednika HSU-a Silvana Hrelje, počeo je u 17 sati u Banskim dvorima.

Prije početka sastanka predsjednik HSU-a Silvano Hrelja rekao je novinarima ispred Banskih dvora da na sastanku očekuje kvalitetnu raspravu i u mirnom tonu o svemu onome što je iza njih i pred njima.

"Očito da je premijer u dosluhu s meteorolozima jer je izabrao pravo vrijeme - sve je bijelo i sve je nevino, i tako treba i sastanak završiti", kazao je Hrelja.

Predsjednik IDS-a Jakovčić također očekuje "jedan ozbiljan razgovor" izrazivši zadovoljstvo što su se našli jer imaju puno tema za razgovor. Istaknuo je da očekuje prijateljski razgovor te da će njihov susret završiti u dobrom tonu s odličnim rezultatima.

Jakovčić je rekao da će na sastanku biti više tema, a ne samo europski izbori. Smatra da prije svega treba razgovarati o onome što su učinili u protekle dvije godine te što će učiniti u iduće dvije godine jer građani od njih očekuju da upravo o tim temama razgovaraju.

Na sastanak je došla i predsjednica HNS-a Vesna Pusić koja novinarima isprem Banskih dvora nije željela dati izjave.

Kako se očekuje, nakon sastanka čelnici Koalicije će dati izjave

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

silvano hrelja, zoran milanović, sastanak, kukuriku koalicija, sdp, hns, hsu, ids