A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/HNS%20pozadina.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HNS o Mili Biondi: Nedovoljno kvalitetan rad i neangažiran | Politika+
Hrvatska

OSVRT: HNS o Mili Biondi: Nedovoljno kvalitetan rad i neangažiran

U priopćenju se izražava nada da će gospodin Bionda, u skladu s visokim moralnim načelima koje promovira, vratiti mandat županijskog vijećnika, koji je na izborima osvojio kao kandidat HNS-a.

Piše: PolitikaPlus

Dosadašnji predsjednik karlovačke županijske organizacije HNS-a Mile Bionda tijekom cijeloga mandata imao je punu potporu središnjeg ureda stranke, njezine predsjednice Vesne Pusić i glavnog tajnika Srećka Ferenčaka, no njegov rad ne smatra se dovoljno kvalitetnim, što je rezultiralo time da izaslanici na izbornoj skupštini nisu dali povjerenje kandidatu kojeg je on podupirao, priopćila je Služba za odnose s javnošću HNS-a u povodu Biondina izlaska iz te stranke.

U priopćenju se izražava nada da će "gospodin Bionda, u skladu s visokim moralnim načelima koje promovira, vratiti mandat županijskog vijećnika, koji je na izborima osvojio kao kandidat HNS-a".

Napominje se kako nitko iz središnjeg ureda nije činio pritisak niti je na bilo koji način lobirao za određenog kandidata tijekom izbornog procesa te da je jedina zadaća tog ureda „kontrolirati statutarnost izbornog procesa“.

Središnjica ocjenjuje da je iza Bionde neangažiran i nedovoljno kvalitetan rad na organizacijskom jačanju stranke na županijskoj razini. Bionda je naime na izbornoj skupštini podupirao Deana Žapčića, kojega je pobijedio protukandidat Branko Mohorić. Od 63 izaslanika Mohorića je poduprlo njih 46.

Bionda se protivio i odluci novog predsjednika Mohorića da dužnost tajnika obnaša Zvonko Spudić.

U današnjem priopćenju Bionda je naveo da iz stranke izlazi jer se protivi da tajnik Županijske organizacije HNS-a bude Zvonko Spudić. Istaknuo je da je u proteklo vrijeme zbog toga bio pod pritiskom glavnog tajnika Ferenčaka te zato što se „žestoko protivi da u politici i vodstvu stranke sudjeluju pojedinci koji su se ogriješili o hrvatske zakone“.

Ferenčak je, tvrdi Bionda, čvrsto stao iza Spudića, koji je nedavno izišao iz zatvora, gdje je bio zbog zloporabe položaja i ovlasti.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

srećko ferenčak, vesna pusić, hns, mile bionda