Zagreb

GRADONAČELNIK: Bandić: Učinit ćemo sve da se kamp za reprezentaciju napravi u Zagrebu

'Bolje u Zagrebu nego u Sloveniji. Hvala Bogu da je konačno došlo ljudima koji vode trenutno Hrvatski nogometni savez u glavu da je to dobro napraviti u Zagrebu.'

Piše: PolitikaPlus

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić istaknuo je danas da su gradske vlasti u pregovorima s Hrvatskim nogometnim savezom te da će učiniti sve da se kamp za nacionalnu nogometnu reprezentaciju napravi u Zagrebu.

Novinari su gradonačelnika Bandića pitali o novim planovima da se sljedeće godine u Zagrebu, u blizini Maksimira, gradi reprezentativni kamp, a on je dogovorio da ti planovi nisu novi.

"Nisu novi planovi, mi smo u pregovorima s Hrvatskim nogometnim savezom i učinit ćemo sve da se to napravi u Zagrebu. Bolje u Zagrebu nego u Sloveniji. Hvala Bogu da je konačno došlo ljudima koji vode trenutno Hrvatski nogometni savez u glavu da je to dobro napraviti u Zagrebu", poručio je.

"Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da se to i realizira ovdje. Spremni i otvoreni na sve solucije", izjavio je Bandić u Staroj gradskoj vijećnici, gdje je sudjelovao na sjednici Koordinacije gradonačelnika, predsjednika Gradske skupštine i predsjednika vijeća gradskih četvrti.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nogometni kamp, hns, milan bandić