A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/energija-eg-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Savez za energetiku Zagreba postao savez na nacionalnoj razini | Politika+
Zagreb

NAPREDAK: Savez za energetiku Zagreba postao savez na nacionalnoj razini

Puni novi naziv sada im je Savez za energetiku, obnovljive izvore energije, poticanje energetske efikasnosti i zaštitu okoliša Hrvatske, ali koriste skraćeni naziv Savez za energetiku Hrvatske koji je jednostavniji i za prijevod na engleski jezik.

Piše: PolitikaPlus

Savez za energetiku Zagreba danas je temeljem rješenje zagrebačkog Gradskog ureda za opću upravu postao Savezom za energetiku Hrvatske, izvijestili su danas iz tog saveza dodajući da su od svog osnivanja 2010. statutarno te kroz programe i projekte koje su provodili zapravo djelovali na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Puni novi naziv sada im je Savez za energetiku, obnovljive izvore energije, poticanje energetske efikasnosti i zaštitu okoliša Hrvatske, ali koriste skraćeni naziv Savez za energetiku Hrvatske koji je jednostavniji i za prijevod na engleski jezik, Croatian Association for Energetics.

Riječ je o Savezu koji je u Hrvatskoj u zadnje tri godine proveo nekoliko zanimljivih projekata, pri čemu njegov predsjednik Tomislav Marjanović ističe investicijske i razvojne projekte u svim segmentima zelenog gospodarstva, inovacijskog turizma te energetike općenito.

U aktivnom članstvu tog Saveze je više od 150 institucija, tvrtki, obrta i udruga, a više od 50 posto pravnih članica su izvan Zagreba čime Savez opravdava svoju nacionalnu razinu, napominje Marjanović.

Surađuju i s više od 250 institucija i tvrtki u zemlji i svijetu u kojima je zaposleno više od 10.000 inženjera, ekonomista, pravnika te drugih profesionalnih stručnjaka.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

rješenje, zagreb, energija