A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-300.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zagrebačka policija u potrazi za razbojnicima moli građane za pomoć | Politika+
Zagreb

ZNATE LI IH?: Zagrebačka policija u potrazi za razbojnicima moli građane za pomoć

Zagrebačka policija objavila je fotografije nepoznatih razbojnika.

Piše: PolitikaPlus

Zagrebačka policija objavila je fotografije nepoznatih razbojnika koje u odvojenim slučajevima tereti za pljačke banaka, benzinske postaje i poslovnica za otkup plemenitih metala. Fotografije pogledajte OVDJE!

Jednog kriminalca policija tereti da je naoružan počinio dva razbojništva u poslovnicama banke, lani u studenom na Aveniji Dubrava i u veljači ove godine u Sesvetama. Riječ je o muškarcu u dobi od 35 do 40 godina, visine 170 do 175 centimetara, mršavije do srednje tjelesne građe, upalih obraza, smeđih očiju i kraće riđe brade. Njegove fotografije s nadzornih kamera objavljene su pod nazivom "Banka".

Zbog oružanog razbojništva na benzinskoj postaji, počinjenog u rujnu ove godine u Škorpikovoj ulici, policija traži muškarca starog u dobi od 50 do 55 godina, visine oko 175 centimetara, mršave tjelesne građe. U vrijeme razbojstva bio je odjeven u plavu jaknu s bijelim logom i plave traperice, a na sebi je imao plavu vunenu kapu i sunčane naočale. Njegove fotografije objavljene su pod nazivom "Benzinska postaja".

Još jednog muškarca policija traži zbog sumnje da je lani u prosincu, u Ulici Alberta Fortica te svibnju prošle i u veljači ove godine u ulici Ivane Brlić Mažuranić, uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojstva nad zaposlenicama u poslovnicama za otkup plemenitih metala.

Riječ je o muškarcu u dobi između 35 i 45 godina, visine oko 190 centimetara, jače tjelesne građe, okruglog lica, tamnije puti i kraće smeđe kose. Nosio je jaknu maslinaste ili tamnije bež boje s kapuljačom i debljom tamnom crtom duž rukava, tamniju trenirku ili hlače te crne tenisice Adidas. Fotografije tog počinitelja s nadzornih kamera objavljene su pod nazivom "Poslovnica za otkup plemenitih metala".

Policija moli građane da ako imaju korisne podatke o tim događajima ili muškarcima s fotografija obavijeste najbližu policijsku postaju, jave se na telefona 192 ili e-mailom zagrebacka@policija.hr.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, policija, zagrebačka policija, razbojnici