Mojbiz

MARLJIV: Branko Grčić u Velikoj Britaniji dao podršku hrvatskim inovatorima

Potpredsjednik Grčić podržao je pohvalio rad hrvatskih inovacijskih tvrtki te im zaželio uspjeh u plasiranju predstavljenih inovacija i proizvoda, navodi se u priopćenju.

Piše: PolitikaPlus

Potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, u pratnji hrvatskog veleposlanika u Ujedinjenoj Kraljevini Ivana Grdešića, posjetio je u Londonu najveći i najznačajniji 13. britanski sajam inovacija i tehnologije (BIS) na kojem je, u sklopu projekta HGK "Inovacijska misija", sedam hrvatskih tvrtki i inovatora predstavilo svoja inovativna rješenja i proizvode, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Vlade.

"Inovacijska misija" za cilj ima pružanje podrške pri plasiranju hrvatskih inovativnih proizvoda na međunarodnim tržištima.

Sedam hrvatskih tvrtki (Jupiteriana, Cor Brevis, Roto Kruna, Cosmel, Presencia, Tehnofutura, Telecor Zagreb) na britanskom su sajmu imale priliku održati poslovne razgovore te uspostaviti suradnju s potencijalnim ulagačima, kupcima i distributerima ali i predstaviti svoje inovacije britanskim medijima.

Potpredsjednik Grčić podržao je i pohvalio rad hrvatskih inovacijskih tvrtki te im zaželio uspjeh u plasiranju predstavljenih inovacija i proizvoda, navodi se u priopćenju.

U organizaciji Centra za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj HGK 24. i 25. listopada u Londonu je održana "Inovacijska misija", a taj je termin odabran ciljano jer se od 23. do 25. listopada održava i Britanski sajam inovacija.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

velika britanija, inovacije, branko grčić