Scena

VIDEO: Tamburaši u starkama predstavili spot za pjesmu 'Bolji nego ikad'

'Iznimno nam je zadovoljstvo i čast našu novu pjesmu Bolji nego ikad predstaviti upravo ovdje u Požegi. Svi mi koji se bavimo tamburaškom glazbom znamo što ovaj festival znači.'

Piše: PolitikaPlus

Tamburaši u starkama u Požegi su predstavili videospot za novu pjesmu Bolji nego ikad. U sklopu Glazbenog festivala Slavonija, koji se od 1969. godine održava u Požegi, mladi su Mejaši najavili novi hit kojim će nakon Zorice nastaviti svoj streloviti put prema glazbenom vrhu.

“Iznimno nam je zadovoljstvo i čast našu novu pjesmu Bolji nego ikad predstaviti upravo ovdje u Požegi. Svi mi koji se bavimo tamburaškom glazbom znamo što ovaj festival znači. Prošle smo godine prvi put sudjelovali i drago nam je što smo ponovo ovdje. Pjesma je vesela, a nadam se da će se našoj publici svidjeti i spot koji je režirao naš dragi prijatelj Filip Dizdar. ”- izjavio Edo Drakulić, pjevač sastava Mejaši.

Zanimljivi videospot sniman je na prekrasnom i idiličnom seoskom imanju Kezele, a u neodoljivom pin up stilu pojavila se i zadarska manekenka Antonela Bačić koja je na snimanje stigla ravno sa svjetskih modnih pista. Pjesmu Bolji nego ikad napisali su Denis Dumančić, Fayo i Branimir Mihaljević, spot je snimio Ivica Vranjić, a za frizure i styling zaslužne su Ivana Benko i Ana Perduv.

Šest mladih Mejaša od klasičnih tamburaša razlikuju se po jedinstvenom modernom odijevanju i jedinstvenom spoju zvuka tambure sa pop-rock elementima. Dečki su veliku popularnost stekli dodavši tamburama bubnjeve, elektro-akustičnu i bass gitaru čime su dobili potpuno novi zvuk i zavladali glazbenom scenom. U izniman glazbeni talent modernih tamburaša možete se uvjeriti ako poslušate njihov novi hit ili posjetite jedan od njihovih brojnih koncerata diljem Hrvatske.
Tamburaše u starkama možete čuti uživo već 04.09. na Rabu, 07.09. u Jastrebarskom a 13.09. u Čakovcu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

bolji nego ikad, požega, mejaši