A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pozar-105.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kanada: Vlak sa zapaljivom tekućinom iskočio iz tračnica. Buknuo požar! | Politika+
Svijet

TEŠKA NESRECA: Kanada: Vlak sa zapaljivom tekućinom iskočio iz tračnica. Buknuo požar!

Požar se proširio na okolne kuće i naložena je evakuacija domova kao i staračkog doma,

Piše: PolitikaPlus

Kanadski vlak s gotovo 80 vagona-cisterni punih zapaljivog goriva iskočio je u subotu ujutro iz tračnica i buknuo u plamenu u Kanadi u blizini granice s američkom saveznom državom Maine, na istočnoj obali SAD-a, a lokalne vlasti naredile su evakuaciju zbog širenja vatre, javljaju kanadski i američki mediji.

 

Prema informacija županijskog ureda šerifa u Franklinu, vlak je iskočio iz tračnica u gradiću Lac-Meganic u provinciji Quebec. Na mjesto nesreće su pohrlile vatrogasne ekipe iz obje zemlje. Trenutno je na mjestu nesreće 27 vatrogasnih vozila, a pomoć je zatražena od svih vatrogasnih postaja u blizini.

 

Požar se proširio na okolne kuće i naložena je evakuacija domova kao i staračkog doma, a gorivo iz cisterni izlilo se u rijeku Chaudiere.

 

Gradićem se širi neugodni miris a ekipe za hitne intervencije zbog onečišćenja okoliša analiziraju ima li toksina u zraku.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

tračnice, vlak, kanada, požar