A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/drazen-bosnjakovic-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HDZ-ovac Bošnjaković predsjednik Skupštine Zagrebačke županije | Politika+
Zagreb

ŽUPANIJA: HDZ-ovac Bošnjaković predsjednik Skupštine Zagrebačke županije

Iz ureda zagrebačkog župana Stjepana Kožića priopćeno je kako Skupština Zagrebačke županije u novom sazivu ima 51 vijećnika.

Piše: Ivan Klarić

Dražen Bošnjaković (HDZ) predsjednik je Županijske skupštine Zagrebačke županije, a za njegove zamjenike izabrani su Mario Vlahović (HSS) i Stjepan Orgulan (HSU), odlučeno je na današnjoj konstituirajućoj sjednici Županijske skupštine.

Iz ureda zagrebačkog župana Stjepana Kožića priopćeno je kako Skupština Zagrebačke županije u novom sazivu ima 51 vijećnika. Najviše, 16 vijećnika, ima koalicija HDZ-HSP-AS-DC-BUZ-ZS, 15 vijećnika ima koalicija SDP-HNS-HSU-HSLS, 14 koalicija HSS-SP-Zelena stranka, a po tri vijećnika imaju koalicija A-HSS-DPS i Hrvatski laburisti.

Predsjednik Županijske skupštine Dražen Bošnjaković zahvalio je vijećnicima na ukazanom povjerenju te naglasio kako vjeruje da će se sve odluke donositi na dobrobit stanovnika Zagrebačke županije, stoji u priopćenju.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dražen bošnjaković, zagrebačka županija, hdz