A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pljacka-zlatarna-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Građani pomogli - Policija uhitila pljačkašicu zlatarnice u Zagrebu | Politika+
Zagreb

UHVAĆENA: Građani pomogli - Policija uhitila pljačkašicu zlatarnice u Zagrebu

Građani su policiji u petak javili informacije uz pomoć kojih su policijski službenici identificirali osumnjičenu, a privedena je u subotu.

Piše: PolitikaPlus

Nakon što su mediji prošlog tjedna objavili da policija traži pomoć u razotkrivanju pljačkašice zlatarnice, iz policije stiže informacija da je 49-godišnjakinja privedena. Građani su policiji u petak javili informacije uz pomoć kojih su policijski službenici identificirali osumnjičenu, a privedena je u subotu, javlja Večernji list.

Osumnjičena je 23. svibnja oko 12 sati došla do Starčevićeva trga, u prostor trgovačkog centra, točnije u zlatarnicu u vlasništvu tvrtke iz Zagreba, u kojoj je najprije razgledavala nakit i postavljala pitanja o njemu 29-godišnjoj zaposlenici, da bi joj potom zaprijetila pištoljem i tražila da joj preda nakit.

Oštećena je na prodajni pult stavila lančiće i narukvicu, što je osumnjičena uzela i stavila u vrećicu koju je nosila sa sobom te potom s otuđenim nakitom izašla iz zlatarnice i udaljila se u nepoznatom smjeru pričinivši štetu od oko 35.000 kuna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pljačka, zlatarna, policija