Zagreb

MILAN BANDIĆ: 'Ja sam stari gradonačelnik, tek moram preuzeti dužnost!'

Nije htio o kadrovskim rješenjima dok rezultati izbora ne budu službeni.

Piše: PolitikaPlus

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i pobjednik nedavnih lokalnih izbora za zagrebačkog gradonačelnika izjavio je na novinarski upit o mogućim novim kadrovskim rješenjima u Zagrebu, da je "još uvijek stari gradonačelnik Zagreba te da će u ponedjeljak ponovo preuzeti dužnost gradonačelnika ".

Na pitanje o pregovorima o mogućoj koaliciji njegove nezavisne liste s drugim koalicijskim partnerima u zagrebačkoj Gradskoj Skupštini, Bandić je samo kratko rekao "sve u svoje vrijeme"

Sutra bi trebali, prema mojim informacijama biti proglašeni izborni rezultati, i sve ostalo pitajte nakon ponedjeljka, dodao je Bandić.

Gostujući na današnjem Simpoziju "50 godina Centra za forenzičku psihijatriju Klinike za psihijatriju Vrapče, a povodom Dana prava osoba s duševnim smetnjama u Republici Hrvatskoj i obljetnice tog centra novinari su Bandića upitali o novom čelniku Zagrebačkog Holdinga, na što je Bandić odgovorio "da je u medijima svašta i ja bih poručio svima da što manje kadroviraju po novinama". Biti će kvalitetni i stručni ljudi na svim razinama, istaknuo je Bandić i dodao da neće razočarati građane Zagreba.

Na pitanje o pregovorima o mogućoj koaliciji njegove nezavisne liste s drugim koalicijskim partnerima u zagrebačkoj Gradskoj Skupštini, Bandić je samo kratko rekao "sve u svoje vrijeme i za tjedan dana, manje više, će te sve znati".

Inače, danas je u Psihijatrijskoj bolnici Vrapče, a povodom 50 godina postojanja i rada Centra za forenzičku psihijatriju Klinike za psihijatriju Vrapče osnovane 1963. godine i na Dan prava osoba s duševnim smetnjama održan Simpozij: 50 godina Centra za forenzičku psihijatriju Klinike za psihijatriju Vrapče na kojem je ukazano na njegovo veliko značenje za razvoj hrvatske forenzičke psihijatrije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, milan bandić, skupština, izbori