A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/davor-bernardic-102c.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Davor Bernardić: Ne želim komentirati ambicije Miranda Mrsića | Politika+
Zagreb

SDP ZAGREB: Davor Bernardić: Ne želim komentirati ambicije Miranda Mrsića

Nagađanja da Mirando Mrsić ima ambicija u zagrebačkoj organizaciji stranke nije htio komentirati.

Piše: PolitikaPlus
Na novinarski upit kako gleda na nagađanja da član Predsjedništva stranke Mirando Mrsić "ima ambicija u zagrebačkom SDP-u", Bernardić je odgovorio kako to ne može komentirati.

Predsjednik zagrebačke organizacije SDP-a Davor Bernardić izjavio je uoči današnje redovite sjednice Predsjedništva SDP-a kako očekuje kratku raspravu o analizi rezultata proteklih lokalnih izbora, a nagađanja da Mirando Mrsić ima ambicija u zagrebačkoj organizaciji stranke nije htio komentirati.

"Očekujem vrlo kratku raspravu o analizi izbornih rezultata i očekujem da će se razgovarati o sljedećim stvarima koje je bitno učiniti na državnoj razini kako bi se omogućila perspektiva Hrvatskoj", rekao je Bernardić novinarima uoči sjednice Predsjedništva SDP-a.

Više rasprave o rezultatima lokalnih izbora, dodao je, bit će na Glavnom odboru SDP-a te na pojedinačnim gradskim odborima svih lokalnih organizacija, pa tako i zagrebačke, sljedeći četvrtak.

Na novinarski upit kako gleda na nagađanja da član Predsjedništva stranke Mirando Mrsić "ima ambicija u zagrebačkom SDP-u", Bernardić je odgovorio kako to ne može komentirati.

"Otvorit ćemo ozbiljnu analizu na sljedećem gradskom odboru u četvrtak. Ono što mogu reći je da se stranka mora voditi s dobrim ljudima, s dobrim namjerama, na temelju dobrog plana, jer ako želimo dobro društvo, onda su dobre namjere izrazito važne za vođenje stranke", dodao je Bernardić.

Kandidat SDP-ove koalicije za zagrebačkog gradonačelnika Rajko Ostojić izgubio je u drugom krugu izbora od Milana Bandića, a SDP je na izborima za zastupnike u zagrebačkoj Gradskoj skupštini polučio slabiji rezultat nego na izborima 2009., i više nema većinu u Gradskoj skupštini.

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina novinarima je rekao kako će se na sastanku podvući crta pod lokalne izbore, no ne očekuje da će doći do značajnijih promjerna u zagrebačkoj organizaciji stranke.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

rajko ostojić, sdp zagreb, davor bernardić