A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/izbori-kutija-glasovanje%20002.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Požega: HDZ-ov župan očekivao pobjedu, gradonačelnik zadovoljan | Politika+
Hrvatska

REAKCIJE: Požega: HDZ-ov župan očekivao pobjedu, gradonačelnik zadovoljan

Vedran Neferović istaknuo je da je ta stranka pokazala da u gradu postaje dio bitne političke stvarnosti, te najavio "stvaranje Požege po mjeri svih građana".

Piše: PolitikaPlus

Novi župan požeško-slavonski Alojz Tomašević (HDZ) večerašnju pobjedu je ocijenio očekivanom, a novi gradonačelnik Požege, također HDZ-ovac, Vedran Neferović istaknuo je da je ta stranka pokazala da u gradu postaje dio bitne političke stvarnosti, te najavio "stvaranje Požege po mjeri svih građana".

Alojz Tomašević (HDZ HSP AS, HSS, HSLS, SU) je istaknuo da je "polučeni rezultat ispunio njegova očekivanja.

"Ja sam uvijek govorio da pobjeda HDZ-a i nastavak kontinuiteta u županiji nije upitan, ponosan sam što nastavljam taj kontinuitet i što smo ostvarili veličanstvenu pobjedu u koju su neki možda i sumnjali", rekao je Tomašević i istaknuo da "ne treba nikada sumnjati u HDZ jer mi smo snaga za vrijeme koje je pred nama".

"Zahvaljujem svima koji su nam dali glas, no isto tako pozivam i one koji nam nisu dali glas da budu s nama u otvaranju nove knjige, nove povijesti i budućnosti Požeško-slavonske županije," izjavio je Tomašević podsjećajući kako ova koalicija ima i većinu vijećnika u Skupštini požeško-slavonske županije, što će "umnogome olakšati rad u županiji u kojoj ima dosta posla".

Novi gradonačelnik Požege Vedran Neferović istaknuo je da će ono što su obećali i raditi za Požegu s novim odnosima.

"Već od sutra krećemo s novoizabranim gradskim vijećnicima, idemo stvarati Požegu po mjeri svih građana a ne ovakvu kakva je bila do sada", rekao je Neferović i dodao da je ovim rezultatom HDZ pokazao da postaje dio bitne političke stvarnosti, a koja će itekako utjecati na razvoj Požege u idućem periodu.

U Kutjevu funkciju gradonačelnika i nadalje će obnašati dosadašnji SDP-ov Ivica Nikolić. " Uz iskrene zahvale svima onima koji su mi dali potporu, samo mogu reći da ćemo i nadalje raditi za dobrobit svih stanovnika kutjevačkog kraja i zato ujedno pozivam sve vijećnike u gradskome vijeću, bez obzira na stranačku pripadnost da zajednički radimo na projektima koji će pridonijeti razvoju cijelog ovoga kraja i koji su svima na dobrobit", rekao je Nikolić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

lokalni izbori, požega