A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/david-cameron-099.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

David Cameron: Ubojstvo vojnika je barbarski čin i strašan zločin | Politika+
Svijet

NAPAD: David Cameron: Ubojstvo vojnika je barbarski čin i strašan zločin

"Ono što se danas dogodilo u predgrađu Londona je barbarski čin i strašan zločin" te "izgred koji je očito teroristički", rekao je David Cameron.

Piše: PolitikaPlus

Britanski premijer David Cameron osudio je u srijedu u Parizu "barbarski čin" i "strašan zločin (...) koji je očito teroristički", nakon ubojstva čovjeka za kojeg svjedoci kažu da je vojnik.

"Ono što se danas dogodilo u predgrađu Londona je barbarski čin i strašan zločin" te "izgred koji je očito teroristički", rekao je David Cameron na tiskovnoj konferenciji u Elizejskoj palači u društvu s francuskim predsjednikom Francoisom Hollandeom.

"Razumije se da smo zaprepašteni (...), policija je ranila dvije osobe koje su napale vojnika. U tijeku je sastanak. Prikupljamo informacije. Policija i sigurnosne službe Velike Britanije imat će na raspolaganju sve što im bude potrebno", dodao je britanski premijer.

Najavio je povratak u London još večeras kako bi pripremio još jednu takvu sjednicu planiranu za četvrtak ujutro.

"U mislima smo sa žrtvom, njezinom obitelji i prijateljima", kazao je, dodavši da Britanija "neće nikada popustiti pred prijetnjama" terorista. "U britanskom je duhu nikada ne pokleknuti pred takvim napadima. Teroristi neće nikada pobijediti", istaknuo je.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

napad, david cameron, velika britanija, london