A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/david-cameron-099.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zakon o homoseksualnim brakovima stavlja na kušnju Camerona | Politika+
Svijet

RAZLIKE: Zakon o homoseksualnim brakovima stavlja na kušnju Camerona

"Ovo je savršena politička oluja. Nije mogla doći u gorem trenutku za Camerona".

Piše: PolitikaPlus

Politika britanskoga premijera Davida Camerona prema homoseksualnom braku mogla bi u ponedjeljak produbiti razlike unutar njegove stranke s obzirom da se njegovi konzerativci spremaju suprotstaviti mu se što povećava probleme u njegovu vodstvu i vladi.

Čak do polovice od 303 Cameronova zastupnika u donjemu domu britanskog parlamenta će kako se očekuje poduprijeti amandman za koji vlada vjeruje da će uništiti njezine napore za legalizacijom homoseksualnih brakova.

Cameronov neuspjeh u pokušaju da ujedini vladajuću Konzervativnu stranku kada je o istospolnim brakovima riječ, ali i o drugoj važnoj njegovoj politici ponovnom pregovaranju o britanskome članstvu u EU-u, mogli bi podrovati njegove izglede da bude ponovno izabran 2015., unatoč tomu što gspodarstvo u državi pokazuje znakove vraćanja rastu.

"Ovo je savršena politička oluja. Nije mogla doći u gorem trenutku za Camerona", rekao je istaknuti radio prezenter koji vodi blog o konzervativicima Iain Dale. Nije vjerojatno da će amandman proći, no količina revolta kada je o legalizaciji istospolnih brakova riječ, mogla bi znatno uništiti Cameronov kredibilitet, smatra Dale.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

velika britanija, zakon o istospolnim brakovima, david cameron