Hrvatska

REAKCIJA : VIDEO Vesna Pusić otkriva svoju istinu: HNS je pobjednik izbora!

Rezultat je potvrdio da je, uz HDZ i SDP, HNS jedina ozbiljna politička opcija.

Piše: PolitikaPlus

HNS na lokalnim izborima ostvario izuzetno dobre rezultate što mu daje snažan vjetar u leđa i pokazalo je da građani podupiru smjer kojim stranka ide. Rezultat je potvrdio da je, uz HDZ i SDP, HNS jedina ozbiljna politička opcija i jedina stranka građansko liberalnog centra u hrvatskom političkom spektru, istaknula je predsjednica HNS-a Vesna Pusić.

 

Na upit tko je pobjednik izbora, Pusić je rekla da je to, bez daljnjeg, HNS, jer je poboljšao rezultate, budući se postignuti uspjeh mjeri u odnosu na postojeće stanje i on je, kako tvrdi, na lokalnoj i regionalnoj razini "dramatično porastao".

 

Pusić tvrdi da je HNS je potvrdio status treće stranke u državi na lokalnoj i regionalnoj razini na isti način na kako tu poziciju jamči i 14 zastupnika na državnoj razini.

 

- Na velikoj većini mjesta gdje smo na izbore izašli sami ili kao nositelji koalicija ostvarili smo rezultat koji daleko nadmašuju rejtinge koje je HNS imao u anketama, rekla je Pusić.

 

Upitana je li rezultat mogao biti i bolji da su još ponegdje koalirali, Pusić je odgovorila da i tamo gdje nisu išli zajedno postigli odlične rezultate - Istra, Dubrovnik, Bjelovarsko bilogorska županija....

 


 


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

izbori, hns, vesna pusić