A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kazaliste-111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Predstava 'Mrvice iz dnevnog boravka' nagrađena u Beogradu | Politika+
Kultura

ŽAR PTICA: Predstava 'Mrvice iz dnevnog boravka' nagrađena u Beogradu

Nataša Kopeč, u ulozi Robotke, osvojila je nagradu za najbolju žensku ulogu, dok je Petar Atanasoski, u ulozi Janka, dobitnik nagrade za najbolju mušku ulogu.

Piše: PolitikaPlus

Predstava "Mrvice iz dnevnog boravka" Gradskog kazališta Žar ptica, osvojila je Grand Prix za najbolju predstavu u cjelini i još tri nagrade na međunarodnom festivalu "Pozorište Zvezdariše" u Beogradu, izvijestilo je danas to zagrebačko kazalište za djecu.

Nataša Kopeč, u ulozi Robotke, osvojila je nagradu za najbolju žensku ulogu, dok je Petar Atanasoski, u ulozi Janka, dobitnik nagrade za najbolju mušku ulogu, a predstava se najviše svidjela i festivalskoj publici koja joj je dodijelila svoju nagradu.

"Mrvice iz dnevnog boravka" Sanje Pilić, u dramatizaciji Marijane Nole i režiji Franke Perković, priča su o jednoj neobičnoj zagrebačkoj obitelji, ispričana iz perspektive desetogodišnjeg dječaka Janka, koji je izrazito pametan zbog čega mu je u školi često dosadno.

Nataša Kopeč je nedavno također nagrađena za najbolju žensku ulogu, na nedavno završenom Malom Marulu u Splitu.

Festival "Pozorište Zvezdarište" ove se godine održavao jedanaesti put, od 18. do 15. travnja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PREDSTAVA, Mrvice iz dnevnog boravka, ŽAR PTICA