A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/Carl%20Pistorius.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Carl Pistorius, stariji Oscarov brat, suočen sa optužbama za ubojstvo žene | Politika+
Svijet

TEŠKE OPTUŽBE : Carl Pistorius, stariji Oscarov brat, suočen sa optužbama za ubojstvo žene

Navodno se radi o optužbi za ubojstvo žene u prometnoj nesreći 2010. godine

FOTO: Carl Pistorius
Piše: PolitikaPlus

Carl Pistorius, stariji brat šesterostrukog paraolimpijskog pobjednika Oscara Pistoriusa, baš poput brata također je suočen s optužbom za ubojstvo. Potvrdio je to odvjetnik obitelji Pistorius Kenny Oldwage.

 

Suđenje Oscaru Pistoriusu, svjetski poznatom atletičaru kojeg se tereti da je ubio svoju djevojku Reevu Steenkamp započet će 4. lipnja.

Detalji ovog slučaja su nepoznati, u javnost je procurila informacija da se radi o optužbi za ubojstvo žene u prometnoj nesreći 2010. godine.

Južnoafrički mediji pišu kako ju je Carl Pistorius navodno usmrtio zabivši se svojim automobilom u njen motocikl, javlja Huffington Post.Carl je viđen je kako dolazi dati podršku bratu Oscaru u vilu njihovog ujaka Arnolda u kojoj paraolimpijac boravi nakon što je sud u Pretoriji odlučio da se može braniti sa slobode uz određenu jamčevinu.

Suđenje Oscaru Pistoriusu, svjetski poznatom atletičaru kojeg se tereti da je ubio svoju djevojku Reevu Steenkamp započet će 4. lipnja.

Podsjetimo, 26-godišnji atletičar s amputiranim potkoljenicama je na Valentinovo 14. veljače u svome domu u Pretoriji usmrtio djevojku Reevu Steenkamp ispalivši u nju četiri metka. Optužen je za ubojstvo s predumišljajem.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jar, Carl Pistorius, ubojstvo