A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/Oscar%20-Pistorius.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Oscar Pistorius ubio svoju djevojku, mislio da je provalnik!? | Politika+
Sport

UBOJSTVO : Oscar Pistorius ubio svoju djevojku, mislio da je provalnik!?

U stanu poznatog paraolimpijca pronađena je mrtva žena, a sumnja se da je sportaš ubio svoju djevojku nakon što ju je zamijenio s pljačkašem

FOTO: Oscar Pistorius
Piše: PolitikaPlus

U stanu poznatog paraolimpijca Oscara Pistoriusa pronađena je mrtva 30-godišnja žena, a sumnja se da je sportaš ubio svoju djevojku nakon što ju je zamijenio s pljačkašem, javlja Sky News.

 

Navodno je riječ o njegovoj djevojci Reevi Steenkamp, bivšem modelu FHM-a s kojom je Pistorius bio u vezi od prošloga studenoga. Sumnja se da ju je 26-godišnji atletičar ubio nakon što ga je probudila kako bi ga iznenadila za Valentinovo.

 

Djevojka je pogođena u glavu i ruku. Pistorius je odmah uhićen te je u policiji na ispitivanju.– Ovo je samo dokaz u kolikom smo strahu mi u Južnoafričkoj Republici. Čovjek je otišao spavati, njegova djevojka ga je nevino htjela iznenaditi, no čim je čuo da se vrata otvaraju, pomislio je da netko provaljuje, uhvatio je pištolj i zapucao, ispričala je južnoafrička novinarka.

 

Pistorius je  južnoafrički je atletičar koji trči s protezama. Osvojio je četiri zlatne i jednu brončanu medalju na Paraolimpijskim igrama te srebrnu medalju u štafeti 4×400 metara na Svjetskom atletskom prvenstvu u Daeguu 2011. godine.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ubojstvo, Oscar Pistorius