A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dragan-kovacevic-120.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HNS protiv Bandića: Sramotno stanje na zagrebačkim cestama | Politika+
Zagreb

KRITIKE: HNS protiv Bandića: Sramotno stanje na zagrebačkim cestama

'Grad Zagreb ponedjeljak je dočekao potpuno nespreman za normalan radni dan, iako je snijeg prestao padati u subotu poslijepodne. Stanje prometnica može se okarakterizirati jedino kao sramotno, jer velik broj ulica uopće nije očišćen niti jednom, a na glavnim prometnim žilama kucavicama grada cijele trake su zatrpane snijegom.'

Piše: PolitikaPlus

HNS je danas stanje na zagrebačkim prometnicama nazvao sramotnim, a glavnim krivcima za to drže gradsku upravu na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Grad Zagreb ponedjeljak je dočekao potpuno nespreman za normalan radni dan, iako je snijeg prestao padati u subotu poslijepodne. Stanje prometnica može se okarakterizirati jedino kao sramotno, jer velik broj ulica uopće nije očišćen niti jednom, a na glavnim prometnim žilama kucavicama grada cijele trake su zatrpane snijegom. Identična je situacija i na glavnim križanjima gdje trake za skretanje uglavnom nisu očišćene, poručuje u priopćenju Klub zastupnika HNS-a.

Takvo stanje kaosa posljedica je, smatraju, potpune nesposobnosti gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Vrhunac bezobrazluka su, po njihovom mišljenju, izjave gradonačelnika koji govori o velikim uspjesima i jedenju snijega do ponedjeljka. "Usprkos svojim neutaživim apetitima, očito nije uspio pojesti sav snijeg. Nadamo se da ćemo uskoro saznati kuda je sve odlazio novac Zagrepčana koji je trebao biti namijenjen upravo za usluge kao što je čišćenje snijega", puručuju HNS-ovci i dodaju kako građani Zagreba i dalje plaćaju najviši prirez u Republici Hrvatskoj te stoga imaju pravo tražiti da se u dva dana očisti snijeg s ulica.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, snijeg, hns