A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-varsavska-201.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

MUP ostao bez posebnog komentara na uhićenje Merkaša: Radimo svoj posao! | Politika+
Crna kronika

NASTAVAK ČISTKE: MUP ostao bez posebnog komentara na uhićenje Merkaša: Radimo svoj posao!

'"Osumnjičeni je uhićen, policija radi svoj posao i to je nastavak onog što se činilo i prije.'

Piše: PolitikaPlus

Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Dušan Miljuš izjavio je kako nema posebnog komentara na uhićenje policijskog inspektora iz odjela za borbu protiv prostitucije, a kako navode mediji radi se o Mislavu Merkašu, koji je osumnjičen da je organizirao prostituciju i svodnicima odavao tajne policijske podatke.

"Osumnjičeni je uhićen, policija radi svoj posao i to je nastavak onog što se činilo i prije", rekao je Miljuš kratko Hini komentirajući činjenicu da je jedan od vodećih policijskih inspektora zadužen za borbu protiv prostitucije osumnjičen da se šest godina bavio upravo organiziranjem prostitucije na čemu je zaradio 252.000 eura.

Navodno je Merkaš prvoosumnjičeni u velikoj akciji PNUSKOKA I USKOK-a u kojoj je zbog organiziranja prostitucije privedeno 12 osoba. Drugoosumnjičena je također policijska skužbenica, a radi se o 40-godišnjoj zagrebačkoj policajki koja je povremeno odavala tajne informacije.

Miljuš je također rekao kako je to pitanje za Ravnateljstvo policije, u kojem se danas također nije mogao dobiti komentar na najnovije uhićenje pripadnika policije.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

mislav merkaš, dušan miljuš, mup