Zagreb

62. HANŽEK: Bandić ponovno obišao Mladost: Stadion mora izgledati kao Wembley!

'Mora sve biti kako treba, inače nismo ništa napravili. Želim da 4. rujna na čelu s našom kraljicom Sandrom Perković napravimo veličanstvenu priredbu.'

FOTO: Sandra Perković 'neće biti jedina olimpijska pobjednica iz Londona' na Hanžeku
Piše: PolitikaPlus

Pripreme za atletski "IAAF World Challenge Zagreb 2012', odnosno 62. izdanje Memorijala Borisa Hanžekovića u punom su jeku. Do početka mitinga koji je na rasporedu 4. rujna ostalo je manje od tri tjedna, a na stadionu Mladosti uz Savu brojni su radovi. Natjecatelje će dočekati nova, potpuno obnovljena atletska staza, a radi se i novo skakalište za skok u dalj.

Bandić otkrio da Sandra Perković neće biti jedina olimpijska pobjednica iz Londona na 62. izdanju Hanžeka.


Napredak radova redovito prati i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Stadion SRC Mladosti obišao je u srijedu, te ponovo u nedjelju popodne.

"Stadion mora izgledati kao Wembley. Mora sve biti kako treba, inače nismo ništa napravili. Želim da 4. rujna na čelu s našom kraljicomSandrom Perković napravimo veličanstvenu priredbu", poručio je Bandić i dodao da Sandra neće biti jedina olimpijska pobjednica iz Londona na 62. izdanju Hanžeka.

"No, nećemo ništa više od toga otkriti. Ima vremena", nasmijao se Bandić i zajedno sa direktoricom mitinga Ivanom Brkljačić isprobavao krug za bacačke discipline.

Direktorica mitinga više informacija o ovogodišnjem 'Hanžeku' otkrit će u ponedjeljak, 20. kolovoza u 11 sati u hotelu 'Four Points by Sheraton Panorama Zagreb' kada je na rasporedu prva konferencija za novinare.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

milan bandić, hanžekovićev memorijal, atletika, sandra perković